Ministri i Finasave Fatmir Besimi – Varhejli: Plani ekonomik-investues për Ballkanin Perëndimor do ta transformojë rajonin …

52

Plani për rimëkëmbje nga Covid kriza dhe rritja e përshpejtuar ekonomike, 2️⃣ Plani ekonomik-investues për Ballkanin Perëndimor dhe 3️⃣ Plani për Tregun e Përbashkët Rajonal, zbatimi i të cilit do ta transformojë rajonin, që do të mundësojnë ekonomi më bashkëkohore, më të gjelbër dhe më digjitale dhe lidhje më të mirë me tregun e vetëm të BE-së, ishin temë e diskutimit ndërmjet ministrit të Financave, Fatmir Besimi dhe Komesarit për politika fqinjësore dhe negociata për zgjerimin e BE-së, Oliver Varhei, që u mbajt në Bruksel. 🇲🇰🇪🇺– Të udhëhequr nga Plani ekonomik-investues i BE-së, e rishikuam listën e vetme të projekteve duke vendosur prioritete ndërmjet projekteve kryesore infrastrukturore, të cilat janë të rëndësishme për zhvillimin e vendit, theksoi ministri Besimi, duke shtuar se në kuadër të planit ekonomik-investues, vendi do të aplikojë për mbështetje teknike dhe grante për projekte infrastrukturore, të cilat janë pjesë e listës së vetme të projekteve

May be an image of one or more people and people standing
May be an image of one or more people and people sitting
May be an image of one or more people and people sitting