Milevski: Nëse numri i punësimeve në komuna dhe ndërmarrje publike është ligjërisht i kufizuar, problemi me punësimin e tepërt do të zgjidhet

54

Nëse numri i punësimeve në komuna dhe ndërmarrje publike është ligjërisht i kufizuar, presioni mbi zyrtarët e punësimit do të zvogëlohet dhe problemi me punësimin e tepërt do të zgjidhet, i cili më pas gjeneron kosto të parëndësishme, në vend të investimeve, tha Ministri i Vetëqeverisjes Lokale Qeveria Goran Milevski në një intervistë për Radio Slobodna Europe.