Mijalkovi këtu ka qenë,pasdite u paraqit para Prokurorit Publik, duke deklaruar se ai nuk ka ikur, por ishte në izolim (video tv24 vesti …e huazuar nga Kurir.mk)

28

Ish-drejtori i DSK-së Sasho Mijalkov, i cili është i padisponueshëm për zbatimin e ligjit që nga e diela, u paraqit para Prokurorisë Publike këtë pasdite për të, siç deklaroi ai, ngritjen e vendimit për arrest shtëpiak të urdhëruar nga Gjykata Penale.

Mijalkov i tha Televizionit 24 se ai ishte në izolim dje sepse kishte simptoma të Covid-19 dhe nuk kishte ide se policia po e kërkonte. Ai e mësoi për këtë vetëm këtë mëngjes dhe vullnetarisht vendosi të paraqitej në zyrën e prokurorit.

Isha i izoluar sepse kisha simptoma të koronës, me 40 temperatura, dhimbje koke dhe kjo ishte arsyeja pse unë doja të izoloj atë që isha i izoluar. Do të doja të përfitoja nga ky prill për t’i kërkuar falje të gjithë publikut maqedonas për shkak të papajtueshmërisë që ju po ndodh në DVR. DHE përsëri për të përsëritur publikisht fjalët e mia që kam dhënë, se unë kurrë nuk do të iku.https:

https: //kurir.mk/makedonija/vesti/mijalkov-od-pred-obvinitelstvo-ne-izbegav-bev-vo-izolacija-video/

https://kanal5.com.mk/mijalkov-se-pojavi-pred-jo-tvrdi-deka-ne-izbegal-tuku-bil-vo-izolacija/a462504