Zaevi: Mijalkovi raportoi në Prokurori, sigurohet drejtësia, do të ketë gjithnjë e më shpesh

46

Kryeministri Zoran Zaev përmes profilit të tij në Facebook informoi se ish-drejtori i UBK-së Sasho Mijalkov raportoi në Prokurorinë për Krim të Organizuar dhe se arrestimi i tij shtëpiak ishte i siguruar.

Pas veprimit të ndërmarrë, unë njoftoj një rezultat konkret nga i cili kemi një sukses të dukshëm: Sasho Mijalkov raportoi në Prokurorinë për Krimin e Organizuar dhe arrestimi i tij shtëpiak u sigurua! Institucionet morën të gjitha masat e rregullta dhe të jashtëzakonshme në lidhje me arratisjen e Sasho Mijalkov. Koordinimi midis të gjitha institucioneve me të gjitha aktivitetet e ndërmarra në 40 orët e fundit ka dhënë rezultate. “Drejtësia është e garantuar, do të ketë gjithnjë e më shpesh!”, Shkruajti ai.

Zaev tregon se deklarata e tij për media do të pasojë, për të cilën publiku do të informohet shtesë