Mijalkovi është tashmë jashtë vendit, pretendon Prokuroria e RMV-së

96

Sipas Prokurorisë, Sasho Mijalkov tashmë është jashtë vendit dhe sonte para stacionit të policisë në Kisela Voda është bërë kërkimi për një veturë Golf, me të cilën Mijalkov mund të ketë shpëtuar. Automjeti është në pronësi të një anëtari të sigurimit të Sasho Mijalkov, raportoi TV 21

Gjatë kontrollit u konfiskuan disa telefona celularë “iPhone”, çanta me dokumente

në vazhdim disa video për kontrollet nga organet e rendit për rastin Mijallkov tv21