Mickoski: Zaevi shtyu me forcë votën e mosbesimit të qeverisë në Parlament

35

Nuk ka asnjë person që është i kënaqur me këtë Qeveri dhe kjo është arsyeja pse të gjithë qytetarët me të përziera e shohin këtë qortim të sotëm të Zaevit në Parlament, shkroi në FB presidenti i VMRO-DPMNE, Hristijan Mickoski.

Unë do të them, jini të qetë. Më e mira për vendin tonë është akoma për të ardhur.

Zaev është një mafioz, kjo është pjesë e karakterit të tij. Fakti që ai shtyn një votë mosbesimi ndaj Qeverisë përmes një dere të vogël të forcës, duke kufizuar debatin publik nuk është aspak shprehje e forcës së tij, por është një provë e dobësisë së tij të madhe, por edhe mosbesimi në shumicën që ai lehtë do të humbasë.

Duke përdorur gjendjen e izolimit tim për shkak të infektimit me virusin kovid, dua që ju të dini se nuk e shpëton atë nga rënia e qeverisë. Kjo është mënyra se si qeveria do të blejë një ditë tjetër të jetës lidhur me aparatin e frymëmarrjes, por ashtu si infeksioni im kovid, ato ditë do të kalojnë. Dhe atëherë çështja e besimit te Qeveria do të ngrihet përsëri, dhe të gjitha kërcënimet, shantazhet dhe presioni i tij aktual ndaj deputetëve do të bien në ujë, dhe të nesërmen Zaev nuk do të jetë Kryeministër. Shihemi se shpejti!

Qendra e Komunikimit e VMRO-DPMNE-së