Deputetja e VMRO-DPMNE Stojanoska për votimin e Qeverisë : Kjo nuk është morbide, kjo është jashtëzakonisht e frikshme dhe poshtëruese

40

Për momentin, një monodramë po luhet në Parlamentin e Republikës së Maqedonisë me aktorin Zoran Zaev, komentoi deputetja Dafina Stojanoska, pasi sot u votua një votë besimi për qeverinë pa debat paraprak.

“Antiteza Sllave” është mënyra se si ai e interpreton këtë monodramë.
Publiku dëgjon pa frymë.
Do të ketë duartrokitje të forta nga ajo dhe, natyrisht, një votëbesimi.
Le ta emërtojmë “airlia” një episod tjetër të serialit të tyre që mburret dhe shmang opozitën dhe njerëzit.
P. С. Në ndërkohë, një pjesë tjetër e qendrës klinike për Qendrën Covid është duke u përgatitur. Shtë e rëndësishme për Qeverinë të vendosë veten në oksigjen dhe t’i lërë njerëzit të vdesin.
P. P. С. Për një regjistrim edhe më “të suksesshëm”, të vdekurit e Covid-19 mund të fillojnë të numërohen. Kjo nuk është morbide, kjo është jashtëzakonisht e frikshme dhe poshtëruese, shkruan deputetja Stojanoska.