Mickoski/ Nuk ka Europë me Passaporta për narko bossa ,dhe në korrupcion të jesh i 111

26

Udhëheqësi i VMRO-DPMNE, Hristijan Mickoski për “Çfarë nuk është e qartë” në Alfa thekson se fakti që kjo qeveri nuk ka përfunduar detyrat e shtëpisë vetëm e bën më të lehtë për Bullgarinë në kushtet e anëtarësimit në BE.

Mickoski thotë se Bullgaria nuk do të kishte asnjë argument për të na bllokuar nëse do të ishim në vendin e 31-të për sa i përket korrupsionit sipas Transparencës, në vend të 111-shit, ose nëse pasaportat nuk u jepen bosëve të drogës, siç ishin shpërndarë.

  • Çdo qytetar i vetëm e di që kjo qeveri, këta njerëz nuk janë të përgatitur të merren me asgjë. Nëse do të ishim të mirë, të suksesshëm, nëse në vend të vendit të 111-të, ne ishim vendi i 31-të i Transparencës, nëse nuk do të kishim punët në të cilat lëshohen pasaporta për bosët e drogës, nëse do të kishim një arsimim tjetër, nëse do të kishim një sistem shëndetësor modern. “Po të kishim bërë detyrat e shtëpisë dhe të ishim 5, askush nuk do të kishte argumente, madje as Bullgaria, por ai do të ishte dërguar në një stol gomari,” tha Mickoski.