Mickoski: Në Maqedoni, mafia ka shtetin e saj, të dorëhiqet menjëherë Qeveria

60

Presidenti i VMRO-DPMNE Hristijan Mickoski bëri thirrje që qeveria të japë dorëheqjen pasi policia nuk arriti të gjente sot Sasho Mijalkov, i cili ishte akuzuar në çështjen “Target-Kalaja” dhe vendimi i të cilit pritej të shqiptohej të Premten.

“Kam thënë shumë kohë më parë se mafia ka shtetin e saj. Nuk ka rregull që ata nuk e kanë thyer.
Jepni dorëheqjen menjëherë nga qeveria!” tha Mickoski