Mickoski: Kush e kërcënoi dëshmitarin nga spitali i Tetovës i cili dëshmoi se i ishte kërkuar ryshfet

75

Dëshmia se në qendrën e djegur covid në Tetovë, pavarësisht pretendimeve për kujdes shëndetësor falas të Zaevit dhe Filipçes, u kërkuan para për kujdesin ndaj pacientëve. “Por ajo që është një katastrofë e vërtetë janë kërcënimet ndaj jetës së Ibin Emshiut për të mos dëshmuar për të vërtetën goditëse, për sistemin e mykur dhe të kalbur shëndetësor që çoi në katastrofë,” shkroi kreu i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski.