Mickoski: FORMOHET SHUMICA E RE PARLAMENTARE

44

Kryetari i VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski nëpërmjet rrjetin social Facebook, bëri të ditur se ka humicë të re.

“Një e ardhme e re po vjen, kohë e re dhe shpresë e re. Na presin sfida të forta, të vetëdijshëm dhe mirënjohës për mbështetjen së bashku do ia dalim. Kemi shumicë të re parlamentare”, ka shkruar Mickoski