Mickoski: Atë që po e thotë Zaharieva sot, Zaev e ka premtuar, Milloshoski do të thirrë Komisionin Parlamentar për Punë të Jashtme

115

Antonio Milososki të caktojë një sesion të Komisionit Parlamentar të Punëve të Jashtme javën e ardhshme për të diskutuar haptazi linjat e kuqe maqedonase

Gjithçka që Bullgaria kërkon nga Maqedonia ishte premtuar më herët nga Kryeministri Zoran Zaev, pretendon udhëheqësi i opozitës VMRO-DPMNE, Hristijan Mickoski.

Sipas tij, një politikan i lartë bullgar e konfirmoi atë për Mickoskin në një nga takimet e Partisë Popullore Evropiane.

“Ai më tha se e gjithë kjo ishte premtuar nga Zaev dhe se kur ai ishte në opozitë atëherë ai i bindi ata se gjëja më e rëndësishme është që ai të bëhet kryeministër, dhe për pjesën tjetër nuk ka asnjë problem. Në atë kohë, shumë kritika na u dërguan në VMRO-DPMNE se ne nuk dëshironim të negocionim, por ne jemi akoma i të njëjtit mendim se kjo temë nuk meriton bisedime dhe negociata. “Për shkak se kombi dhe shteti maqedonas i kanë rrënjët e tyre,” tha Mickoski, duke iu përgjigjur pyetjeve të qytetarëve drejtpërdrejt në Facebook.