Mesut Shabani/Tetovarët i kanë kërkuar-Lajmet interaktiv në www.radiovisari.online në orët 07 dhe o8 paradite dhe ora 19 dhe 20 në mbrëmje çdo ditë , muzikë pa kufi

61

Mesut Shabani /Lajmet interaktiv në www.radiovisari.online janë me zë direkt në orët 07 dhe o8 paradite dhe ora 19 dhe 20 për çdo ditë,ndërmjet muzikë e të gjitha zhanreve e vjetër por e mirë ,e re por hite.

,ndërmjet ka muzikë…mund të na ndiqni edhe nëpërmes www.telegrami.mk ku në ballinë do e gjeni shenjën mollë e kuqe dhe klikoni në brendi shigjeta dhe kaq vazhdon radio visari si dikurë …

shumë shpejt ju tube chanel është gati me video pamje .Ndërsa lajmet interaktiv ju që i keni dëgjuar ,mos u tregoni atyre që nuk i kanë dëgjuar…flm diaspora nuk ju prisja të jeni pranë radios legjendar dhe për dëgjueshmërinë e madhe qysh në fillim-start …malli për vendlindjen …ju falemnderit nga miku juaj i moçëm dhe i riu Mesut Shabani