Mesut Shabani/ Kujt ti besoj tha malazezi kobures…?! , fukara mi je duk sot n të shkraujtme o Furkan Saliu gjali …

56

Lajmi interaktiv (tetovarçe)

Kur t përlan gazeta ,ndalesh e mendohesh po ktij xhi i bana ,n callën gazet ,n callin televizor thash,xhi e thotë Furkan Saliu -gjali ,mbajsi taj paske fakte se… me kolar të kuç ia vuna kufajt lajmit tënd..kush e mçehën thotë hoxha të xhumave n ders i xhamajës s pashës ban dy her gjunah …kallxoe ene banu burr…a i kije faktet çiti …ke përmend emën ene mbiemën .pse e mçefish dorrën kshtui i bie xhi lexusi t mendoje se kush e di xhi mshefish

O Furkan Sali gjali …mos hakat ti ngjajsh Artan Grubit …se aj nuk mbrajhet ama Artan Grubi harron se tetovarët leprin n krivinë e zen me limuzinë dhe e shalojnë..Furkan Saliu …ama ma kallxojsh kët xhi thaujn ato nga vendi i ngjarjes

lajmi aktiv xhi qarkullon n FB

ps. mos i hiç postimet xhi japin përkrahje Jeta Xharrës