Mbyllja e plotë e ambienteve hotelierike? Komisioni i Sëmundjeve Infektive do të vendosë të hënën

160

Anëtarët e Komisionit për Sëmundjet Infektive thanë për “Faktor” se është e mundur të futen masa më të rrepta gjatë festave të ardhshme dhe mënyrës se si funksionojnë objektet hotelierike për të parandaluar përhapjen e infeksionit, dhe në të njëjtën kohë nuk theksohet se anëtarët e Komisionit janë gjithashtu për një “bllokim” të plotë.

Burime për portalin thonë se situata do të analizohet, kështu që do të vendoset nëse orari i punës do të ndryshojë apo do të ketë ditë kur nuk do të ketë punë.

Gjithashtu është theksuar se disa nga anëtarët e këtij Komisioni janë pro mbylljes së plotë të të gjitha ambienteve hotelierike nga 31 Dhjetori deri më 8 Janar në mënyrë që të parandalohet përhapja e infeksionit.