MASH-i / Hë për hë nuk ka reagim zyrtar për Librin me përmbajtje skandaloze, se do të tërhiqet nga përdorimi,më tepër zbutje opinioni nga portalet qeveritare ( fakte )

105

MASH-i si institucion serioz gjërat që kanë të bëjnë me punën dhe aktivitetet publike i boton në WEB FAQEN ZYRTARE Hë për hë nuk ka reagim zyrtar për Librin me përmbajtje skandaloze, se do të tërhiqet nga përdorimi,më tepër zbutje opinioni nga portalet qeveritare ,( të cilat nuk ofrojnë faktografi si dëshmi të pushtetarit por gjithnjë citohet burim i pakonffirmuar nga MASH-i, por MASH-in e udhëheq dikush që ka emër dhe mbiemër ) më tepër del si sajesë nga blloku qeveritar shqiptar(BDI+BESA + PDSH) deklarata kuturu në etër se sa me të shkruajtme …Ministresha Mila Carovska askund deklaratë ( fakte ) …Qeveria as që ka diskutuar

web faqja zyrtare e MASH-it në gjuhën shqipe ora 21 e 30 min …lexo vetë ..dy deklarata me shkrim data 09.02.2021 me tematika tjera dhe e treta 08.02.2021

web faqja zyrtare e MASH-it në gjuhën maqedone ora 21 e 30 min …lexo vetë…dy deklarata me shkrim me tematika tjera data 09.02.2021 dhe e treta 08.02.2021