Makedonski Telekom do të dhurojë 2 milion denarë për qytetarërt e prekur nga zjarri .

38

Makedonski Telekom do të dhurojë dy milionë denarë për të ndihmuar qytetarët që jetojnë në zonat e prekura nga zjarret e mëdha. Donacioni do të realizohet në bashkëpunim me Kryqin e Kuq të RMV.

Ekipet teknike të Makedonski Telekom janë vazhdimisht në terren për të riparuar dëmet e shkaktuara nga zjarret në pajisjet e telekomunikacionit. Falë këtyre aktiviteteve emergjente, rrjeti tani është funksional dhe qytetarët mbeten të lidhur