Macroni kryetari i Francës u qëllua me shuplakë në një takim me mbështetësit e vet ( video)

32

Gjatë një turneu në vend, Presidenti francez Emmanuel Macron mori një shuplakë në fytyrë nga një burrë në audiencë, kryesisht mbështetës të tij. Sapo ishte gati të përshëndeste turmën, presidenti fillimisht u ndesh me sulmuesin, i cili për pak kohë u prezantua si anarkist dhe bërtiti “Poshtë Macroni”, duke i përplasur Macron.Incidenti ndodhi në rajonin e Drom, në Francën juglindore. Sigurimi u përgjigj shpejt dhe neutralizoi sulmuesin. Policia arrestoi dy persona pas incidentit të pazakontë dhe presidenti francez rifilloi vizitën e tij.info.mk