Kukamshehësi i variantës RUSE -PUTIN-MEDVEDEV , në Universitetin e Tetovës.

53

Lajmi interaktiv

Lajmi se Kushtrim Ahmeti është zgjedhur U.D Rektor në UT ,jo vetëm që edhe më tepër e shtoi letargjinë zyrtare ,jo që ashiqare DEMODE u bë , por Universiteti i Tetovës shkon në një vetvrasje të porositur institucioanale. Rektori Vullnet Ahmeti mendon se është shumë i zgjuar ,e para nuk e ka zbuluar ujin e nxehtë ,kjo shëtitje nga U.D ,Rektor ,Kryetar senati disa herë ,prap U.D .prap Rektor ,është për të ardhur keq për Universitetin e Tetovës ,sepse ata që e krijuan patën NIJETIN e mbarë ,ndërsa KUKAMËSHEHËSIN që e luan rektori Vullnet Ahmeti me postet ka filluar skema ti ngjajë variantës RUSE-PUTIN -MEDVEDEV …hip-zdrip-hip-zdrip …për keqëardhje… I NDIHMON ALI AHMETI DHE ARTAN GRUBI ..PO PSE NUK E ZGJEDHIN DREJTPËRDREJTË REKTOR VULLNET AHMETIN …BDI KA SHUMICËN NË QEVERI, ATË LIGJ QË E SHËTIT MINISTRI I MASH-it me urdhër të QEVERISË së ARTAN GRUBIT …PSE NUK E FUNKSIONALIZOJNË QË SI TITO TË ZGJIDHET DERI NË VDEKJE REKTORI …O ARTAN GRUBI NË TETOVË THUAJNË UJTI SHKON EDHE TERMA …NDROJE NJË NEN të ARSIMIT TË LARTË …TË UDHËHEQËSIT TË UNIVERSITETIT …BËJE …pse e zhagit…LSDM-e ke… e ke në duar… deputetët për61 numra i ke…. ama më duket si muhabeti i avokatit dhe djalit të tij avokat i ri ,..baba e zgjidha lëndën 2o vjeçare të mexhes së arrës ,që ti nuk e zgjidhje ,babai i drejtohet po hallall të qoftë…po me mos zgjidhje,të asaj lënde , ty të kam shkolluar o bir.

KUSHTRIM AHMETI nuk ka moshën dhe vitet ndërmjet titujve të fituar …por do vije DITA D do ndodhë vitin tjetër …DURIM

do e lëmë me kaq .KUSHTRIMI është djal i ndëgjueshëm ,fleksibil ,por mbeti nga tash e tutje pa perspektivë hierarkike akademike…www.telegrami.mk …

Mesut Shabani Tetovë