Krantina shtetërore zgjerohet në Shkup dhe në Kodër të Diellit

606

Nga të dhënat e fundit të siguruara nga Alsat, në 24 orët e fundit në karantinë si pasojë e pandemisë Covid-19 kanë hyrë edhe 42 persona, 18 prej të cilëve janë  me vendim të Inspektoratit  Shtetëror Sanitar të Shëndetësisë dhe 24 me deklaratë personale., deri sa numri i përgjithshëm i personave në vetizolim është rreth 10.000.  Mësohet se institucionet shtetërore do të zgjerojnë rrjetet  e hoteleve që do organizojnë karantine shtetërore, respektivisht në Shkup dhe në Kodrën e Diellit në Tetovë, ndërsa për gjatë 24 orëve të fundit  në karantine shtetërore futen edhe 89 qytetarë. /Alsat