Dezha vu -Stopanska Banka në Tetovë punon me një përfaqsi dhe pa nevojë vetë krijon tollovi…

661

Dezha vu -veç e parë. Rradhët para bankës Stopanska Banka në TETOVË këtyre ditëve të duket sikur je para përfaqsisë paguese të EVN poashtu në Tetovë për me vite të tëra,që vjelë para më së shumti në Pollog nga biznest a ka vetëm një punkt,sepse njerzit janë të detyruar të paguajnë faturat e energjisë elektrike.Pra vjelja e mjeteve në kulm a shërbimi 0 nga EVN .Pra krijimi i atmosferës Bauk që nënkupton krijimi me zort i autoritetit mbase për të treguar forcën ndaj bankave të tjera,se kashumë klientelë ,mund tu kthehet bumerang dhe krijon detyrimin me pritje me zort të hallexhinjëve -pensionistëve. Pse Stopanska Banka e mbylli përfaqsinë tjetër , në këtë situatë të pandemisë botrore shërbimet duhet të jenë ekspres,posaçërisht nuk duhet të ket pritje të gjata sepse prekja nga korona virusi mund të jetë fatale në kolona pritjeje ,sepse nuk di askush kush çka ka me shëndetin nga situata e re e krijuar nga pandemia .Po çka se hallexhinjtë pensionistët duhet punët ti kryejnë para orës 11,sepse nga ajo orë fillon për ta ora policore,a duke u bazuar në numrin që po i shikoni në fotografi,rallë se do i kryejnë punët të gjithë ,a kur mundet Stopanska Banka të bëjë orar tjetër nga ora 7-11 kryesisht me përparsi pleqët ta zëme te përfaqsia tjetër në rrugën Ilindenska që rri mbyllur të hapet enkas për ta dhe nuk do kishte as tollovi …dhe do fitonte simpati tek konsumatorët