Babai dhe djali nga Strumica u vranë në Zvicër

292

linku https://tv21.tv/babai-dhe-djali-nga-strumica-u-vrane-ne-zvicer/

Naum Kollev, 47 vjeç dhe djali i tij Done, 23 vjeç, nga fshati Mokrievo i Strumices, u vranë në Zvicër në vendin Sorens, në kantonin e Fribourgut. Trupat e tyre u gjetën dje në një fermë kuajsh të mbuluar me pleh organik, raportojnë mediat zvicerane, banorët në fshatin Mokrievo konfirmuan lajmin.

Sipas portalit të Zvicrës në internet “20 Minuta”, “një baba dhe një djalë, mosha 47 dhe 23 vjeç, që jetojnë në kantonin Vaud, u gjetën të vdekur në rajonin e Sorens. Ata ndoshta u vranë nga armë zjarri, vlerëson policia e kantonit të Friburgut.

Familja Kolevi jetoi në Zvicër për rreth pesëmbëdhjetë vjet dhe u konsiderua një familje paqësore dhe punëtore. Sipas banorëve të Strumicës, babai dhe djali u larguan nga shtëpia e tyre të martën në mbrëmje për të tërhequr paratë e tyre për të blerë makineri bujqësore.

– Tragjedi e madhe. E njoh Naumin nga fëmijërija dhe mënyrën e tij të të jetuarit. Ai ishte i sinqertë, i butë dhe punëtor. Është një familje e mrekullueshme, tha Petar Spasov, banor i fshatit Mokrievo dhe ish kryetar i komunës Novo Sello.

Sipas mediave zvicerane, një burrë 30 vjeç u dyshua për vrasjen, i cili u arrestua dhe rrëfeu për përfshirje në vrasje. Gjatë kontrollit, ai u gjet me armë zjarri dhe policia duhet të përcaktojë rrethanat e sakta në të cilat u vranë babai dhe djali.

MIA