Koalicioni i zbehur LSDM & BDI,funksionon dhe plotsojnë njëra tjetrën në mungesë idesh…konkursi për këshilltarë kush nga kush mori …fakte?!

88

Lajmi interaktiv

Se edhe BDI -së i mungojnë idetë është zbrazur kjo shihet ashiqare me lajmin me datë 07.08.2021

linku

https://tv21.tv/bdi-shpall-thirrje-per-kandidat-per-keshilltare-komunal-ne-gostivar/

Në të vërtetë është ide gjenerale e marur nga LSDM për konkurs kryetarësh komunash dhe pastaj e parcelizuar si ide e tonizuar në këshilltarë me datë 16.06.2021

fakte krahasuese

linku

https://sdsm.org.mk/soopstenija/26648

Dhe e gjithë kjo kur dihet se nga konkursi i LSDM-së për Kryetar Komunash polli që Zaevi i emroi vetë pa zbritje në elektorat ,njëjtë bëri edhe BDI e cila i zgjodhi kandidatët gjoja vetë kryetari BDI-së Ali Ahmeti e tash gjoja në emër të demokracisë së gjelbër propozojnë konkurs për këshilltarë që ndërkombëtarëve tu thonë se agjenda e gjelbër funksionon nga poshtë -lart .HUMOR I PAMË …dhe ky bashkpunim i LSDM -së dhe BDI -së u zyrtarizua…me datë 24.korrik 2021

NUK THONË KOT TETOVARËT NËSE NUK DIJSH (BDI) SHEJF XHI BAJNË QERËT (LSDM),AMA LSDM KOPJE E ZBEHTË

P.s. www.telegrami.mk ka vetëm një njeri në përbërje… emri i tij qëndron lartë i nënshkruar dhe mba vulën e tekstit të shkruar …pra autori i teksteve lajme interaktiv dhe çdo gjëje të botuar është ai te Ballina Mesut Shabani-Radio Visari -Tetovë…mos tju lodhim tek çdo lajm interaktiv nuk nënshkruhemi përherë …përshëndetje dhe lexim të këndshëm