Kanal 5 / Delegacioni i LSDM -së bëri homazhe për Branitellat në Karpalak

36

Me rastin e 20 vjetorit të vdekjes së dhjetë pjesëtarëve të forcave të sigurisë maqedonase, delegacioni i LSDM -së sot bëri homazhe dhe vendosi lule të freskëta para pllakës përkujtimore pranë Karpalak.

Me rastin e 20 -vjetorit të vdekjes së dhjetë pjesëtarëve të forcave të sigurisë maqedonase, delegacioni i LSDM -së i përbërë nga Marija Georgievska, deputete e LSDM -së, Aleksandar Bajdevski, kryetar i LSDM -së në Shkup dhe Marija Ivanova, nënkryetare e SDMM, paguan sot haraç lule të freskëta para pllakës përkujtimore në lokalitetin Karpalak.

Atë ditë tragjike, humbën jetën këta persona: Nane Naumovski, Saso Kitanoski, Branko Sekuloski, Goran Minoski, Marko Despotoski, Erdvan Shabanoski, Ljube Grujoski, Darko Veljanoski, Pece Sekuloski dhe Vebi Rushidoski. Lavdi e përjetshme për ta!

linku https://kanal5.com.mk/delegacija-na-sdsm-im-oddade-pochit-na-zaginatite-braniteli-kaj-karpalak/a487335