Katica Janeva: Jam krenare me PPS, atë çka bëra unë do të mësohet nga gjeneratat e ardhshme!

276

Ish-kryeprokurorja e Speciales, Katica Janeva, erdhi në rend për të dhënë dëshmi para trupit gjykues.

Ajo tha se vazhdon të shkoj me kokën lartë dhe është krenare me PPS-në dhe atë çka ka bërë.

“Atë çka bëra në PPS është histori dhe do të mësohet nga gjeneratat e ardhëshme. Krenare jam çka e kam pasur atë funksion vazhdoj të shkoj me kokën lartë”, tha Katica Janeva