Video-krahasime /Scandal për kaosin në arsim Ministri i Arsimit Arbër Ademi informohet nga mediumet Alsat etj…o Zot,o ZOT ?

402

Vetëm disa video-dhe tekste krahasuese për ata që që rijnë zyreve e nuk dalin në teren dhe presin vetëm kohën e tenderimeve në 4 sy…nxënësit shqiptarë në RMV edhe një gjysëm vjetor pa shumicën e teksteve mësimore,pa shkolla edhe në pjesën ku shumicë dërmuese janë shqiptarë Tetova ( Reçica e vogël ,Sellca Novo Sella etj ) mos flasim për Shkupin Kumanovën Velesin Strugën Ohrin,Manastirin , pa ngrohje të vazhdueshme me vetëm disa orrë mbrenda ditës …. këtë dimër ….vetë krahasoni

1 )Ministri i Arsimit Arbër Ademi / Mungesën e paraleles në Manastir, e mësova nga Alsat.?!

linku http://telegrami.mk/ministri-i-arsimit-arber-ademi-mungesen-e-paraleles-ne-manastir-e-mesova-nga-alsat/

2 ) Shëtitje nëpër 3 video-dëshmi / Ministri i Arsimit Arber Ademi me deklarata nuk bëhet…bëhet…krahasoni vetë

linku http://telegrami.mk/shetitje-neper-3-video-deshmi-ministri-i-arsimit-arber-ademi-me-deklarata-nuk-behet-behet-krahasoni-vete/

3 ) Ndërtimi i shkollës në Idrizovë, Komuna e Gazi Babës / Dokumentacioni u dërgua në MASH ?

linku http://telegrami.mk/ndertimi-i-shkolles-ne-idrizove-komuna-e-gazi-babes-dokumentacioni-u-dergua-ne-mash/

4 )Çair, shkolla “7 Marsi” përmbytet nga shiu

ku nxënësit ankohen për tualet me datë 13.nov.2019n

linku https://www.youtube.com/watch?v=kOn4lck83co&feature=emb_title

5 ) Tualetet te “7 marsi” dhe “Penko” në gjendje të mjerueshme ( para gati 2 vitesh situata .ku nxënësit për herë të parë ankohen )

Alsat2018-03-02T16:25:30+01:00

linku https://www.alsat-m.tv/tualetet-te-7-marsi-dhe-penko-ne-gjendje-te-mjerueshme/

6 )Ministria e Arsimit hesht, nuk ka listë investimesh dhe ndërtime në shkolla të reja

linku https://portalb.mk/533294-ministria-e-arsimit-hesht-nuk-ka-liste-investimesh-dhe-ndertime-ne-shkolla-te-reja/