Kandidatja e Artan Grubit për Tetovën TEUTA ARIFI vazhdon ti nënçmojë tetovarët,nuk pastron qytetin përditë

96

Lajmi interaktiv

Akti i parë -gjysma

E pse tha shërbëtori tia pastroj këpucët patronit kur parapë do i përlihen

Akti i dytë -sot e 9 vjet

Sa të pa kulturuar janë qytetarët ,po TUTTIT a i tha ARTAN GRUBI këtyre ditëve TETOVA njësoj e pistë Teuta Arifit nuk i bëhet vonë ,bile ju te LOJA pse i mbeteni në qafë po de tre herë e ka pastruar bërllokun ,xhi dojni për një vjet boll,ka lagje ujë nuk kanë dhe site varezat orthodokse njëherë brenda vitit ,po TEUTA ARIFI I KA HIJE TETOVËS e tha GRUBI ARTAN në 13.11.2020 nuk më besoni ja fakte

EJ njerës Grubi Artan i ka thënë ,bile këtyre ditëve edhe anketat e brendshme në BDI tre herë e nxjerin TEUTËN FITUESE ,prap Artani

Dhe Teuta Arifi do meret me bërlloket ,nauk ,nauk,ene nauk o Mesut Shabani quvliu (katundari ) unë me rrënjë Liseci a Teuta me rrënjë GLOBOÇICE (fis Krasniq),unë i lindur në Tetovë ,ajo në Tetovë po ajo nja 4 vit kah vitet 1960 ka kanë familjarisht në Turqi dhe jan kthyer prapë ,a unë katundari jo larg Turqia ,gjyshi im Shaban Shabani thoshte kompirat i kishim drurin e kishim ene dhent i kishim ,vorzit e babës ene të nanes ktu në Lisec i kam kush do u vaje për Bajram në vizita ZOTI DO MË NEME FUCK JOU Sulltanat

A be ju që nuk keni ngrënë mëngjes dhe nuk keni pi hapat dilni te Ura e Teutës do knaqni me aromë sot 11.08.2021

ose aromë tjetër doni të nuhatni dilni te LOJA sot 11.08.2021

Sa të paedukatë

bile edhe në pordhale i nxjerin bërlloket :ROFTË TEUTA RROFTË ARTAN GRUBI deri në zgjedhje e pastaj pas fiaskos në zgjedhje DOLE KRALOT .Por në Pordhalin www.telegrami.mk ,ofendimeve të Teutës do i përgjigjemi me nje foto nga viti 1939 në qendër të Tetovës na e ktheni Qendrën si ka qenë

Malsorët e mi thuajnë të keçes me të majër ktheja TEUTA ARIFI NO PASSARAN