Kandidatët e Tetovës nënshkruajn kodin për zgjedhje korekte dhe demokratike

    45

    Sot kandidatët për kryetarë të komunës së Tetovës nënshkruan kodin për zgjedhje korrekte dhe demokratike.

    Ata bashkërisht u zotuan se do t’i respektojnë parimet e demokracisë dhe sundimit të mirë, duke kontribuar për zhvillim demokratik të shoqërisë.