Tetovë / Kandidati i Partisë për shtet dhe drejtësi, Afrim Ibrahimi-Fanda ishte i pranishëm por nuk e nënshkroi kodeksin.

70

Kandidati i Partisë për shtet dhe drejtësi, Afrim Ibrahimi ishte i pranishëm por nuk e nënshkroi kodeksin.

“Përvoja na tregon se zgjedhjet nuk do të jetë demokratike dhe korrekte. Do të marr pjesë në zgjedhje. Do të luftoj të ndryshohen zgjedhje, ka shpresë dhe gatishmëri te qytetarët, por nuk u është dhënë alternativë dhe mundësi deri tani”, theksoi Afrim Ibrahimi.