Ja ku mund ta ndjekni seancën e mocionit LIVE

214

Mediat nuk do të mund të marrin pjesë në seancën e sotme të Kuvendit të Kosovës.

Kjo pasi sipas njoftimin edhe ballkani i sallës plenare që është hapësirë e medieve do ë shfrytëzohet ng deputetët.

Njoftimi:

Në bazë të vendimit të Kryesisë së Kuvendit, të datës 24 mars 2020, për të vënë në dispozicion të deputetëve të gjithë hapësirën e sallës plenare të Kuvendit, përfshirë edhe ballkonin, me keqardhje ju njoftojmë se prezenca mediave në seancën plenare të datës 25 mars 2020, do të jetë e pamundur.

Duke kërkuar mirëkuptimin tuaj, ju njoftojmë se Kuvendi do të ofrojë linkun e transmetimit të drejtpërdrejtë të kësaj seance, nëpërmjet:

· Ueb faqes së Kuvendit,

· Kanalit zyrtar të Kuvendit në Youtube, si dhe

· RTK-së, si medium publik. ​