Ish ambasadori Arsim Zekolli / Nuk ka nevojë të dorëhiqet krejt Qeveria .IK VËTËM TI KRYEMINISTËR

34

Ish ambasadori Arsim Zekolli në TWITER cingërroi

E gjithë qeveria nuk ka pse të japë dorëheqjen, Kryeministër. Vetëm ju duhet. Në radhë të parë për njerëzit e gjallë në zjarr. E dyta për zjarret gjatë rrezeve të diellit. Së treti, skandali me diplomatët e inteligjencës.

Dhe e gjithë kjo brenda një muaji.

Dorëheqje! Largohu!