Humori në rrjete sociale me deklaratat e Zoran Zaevit lidhur me dashuritë e para …tradhëtoi edhe …

48

https://alfa.mk/misterioznata-jelena-od-srbija-ili-dojranskoto-devojche-po-site-rekov-odrekov-izjavi-zaev-se-zapletka-i-za-prvata-devojka/

Kryeministri Zoran Zaev kishte të paktën dy të dashura të para. Të paktën nëse deklaratat e tij mund të besohen. Ai zbuloi njërën në një intervistë për Kurir.rs, tjetrën gjatë një fushate elektorale katër vjet më parë. Duke zbuluar se ai fitoi milionat e parë duke shitur speca të thata, Kryeministri maqedonas tha se ai u takua me Jelenën misterioze, e cila ishte e dashura e tij e parë, në tregun në Gornji Milanovac.

  • Emri im është i lidhur me Serbinë, rinia ime është e lidhur me Serbinë, gjithçka që kemi bërë, i gjithë kapitali ynë familjar është i lidhur me Serbinë. Unë e kisha të dashurën time të parë nga Gornji Milanovac. E bukura Jelena. “Unë e takova një verë ndërsa shisja shalqinj, speca dhe tranguj në tregun në atë vend,” tha Zaev në një intervistë për Courier Serb.

Sidoqoftë, interesant, katër vjet më parë Jelena nuk ishte e dashura e parë e Zaev, atëherë ajo ishte dikush që, siç thotë ai, e kapi në Dojran.

-Edhe pse jam nga Strumica, rininë e kam kaluar këtu në plazhet në Achiko, në Mrdaja, plazhi i qytetit, këtu kam kapur një vajzë për herë të parë. Këtu janë momentet më të bukura të jetës sime, tha Zaev katër vjet më parë.

Pikërisht deklaratat e tilla të Zaev shkaktuan një stuhi reagimesh në aspektin social, disa me shaka, disa nga qytetarët pyesin nëse është e mundur t’i besohet një burri që nuk thotë të vërtetën edhe kur bëhet fjalë për vajzën e parë në fjalë.

  • Nuk duhet të ketë keqkuptim. Zaev e kishte të dashurën e tij të parë nga Gorni Milanovac, dhe Zoke kishte nga Dojran, shkruan një përdorues i Twitter.

-Dërgoj vetëm letra me ty!

  • dërguar në Dojran, Gorni Milanovac dhe Strumica, shkruan një tjetër përdorues i Twitter.
  • Jelena kërkohet nga Gorni Milanovac Gj. GJITHÇKA RRETH DASHURIS OF S AP PAJISJEVE, thotë një tjetër cicërimë.

Përndryshe, kjo nuk është hera e parë që lindin dyshime kur bëhet fjalë për të vërtetën e fjalëve të Zaev. Ai më parë u ishte betuar të dashurve të tij se nuk do të lejonte ndryshimin e kushtetutës së shtetit për të ndryshuar emrin kushtetues. Një deklaratë që në fund doli të ishte e pavërtetë, nëse e dimë që kushtetuta u ndryshua për shkak të marrëveshjes me Greqinë, pavarësisht nga fakti se referendumi për këtë çështje ishte i pasuksesshëm.

-Ndërsa unë marr frymë, ndërsa unë marr frymë këtë ajër maqedonas dhe ndërsa mbaj mend, se gjyshi im, babai im, të gjithë paraardhësit e mi, unë, djali dhe vajza ime, jemi maqedonas, të lindur këtu në Maqedoni, kjo nuk mund të ndodhë. Dhe jo vetëm kaq, unë besoj se nuk ka asnjë person të lindur në Maqedoni që të paraqitet në Parlament për të kërkuar ndryshimin e kushtetutës, për shkak të ndryshimit të emrit kushtetues, tha Zaev në të kaluarën.

Zaev tani premton se nuk do të lejojë që të preket në gjuhën dhe identitetin maqedonas si pjesë e mosmarrëveshjes me Bullgarinë, por shtrohet pyetja nëse mund t’i besohet pasi ai premtoi dhe se ai nuk do të ndryshojë kushtetutën, dhe jep të ndryshme deklaratat edhe kur vajza e parë në fjalë.

https://kooperacija.mk/blog/satira/axmeti-mu-se-naluti-na-zaev-i-mene-me-izlaza-deka-sum-mu-prv