Hoxhallarët e Shkupit: Bitcoin-i është haram

51

Myftinia e Shkupit ka dalë me një qëndrim në lidhje me kriptovalutat.

Në njoftim thuhet se të gjithë dijetarët eminent, institucionet relevante dhe shtetet Islame dhe arabe ndalojnë përdorimin e këtyre llojeve të monedhave virtuale.

Kjo për shkak se ato konsiderohen si “haram”.