Greqia i mbylli kufijtë me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë

186

Ndërprerja e lidhjes rrugore, detare dhe ajrore me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë, është një nga vendimet e miratuara në mbledhjen e sotme të kryeministrit grek, Kirjakos Micotakis, me ministrat nga Qeveria e tij.

Siç kumtoi nga Kabineti i Micotakis, përjashtim nga masa është transportimi i mallërave dhe hyrja në Greqi e atyre që kanë shtetësi greke ose jetojnë në vend. MIA