Gjyqtarët dhe prokurorët publik do të debatojnë për dekriminalizimin e kanabisit

39

Shoqata për Kanabis dhe Politika të Gjelbërta BILKA dhe Komiteti i Helsinkit për të Drejtat e Njeriut, të mbështetur nga Koalicioni Margins, HOPS dhe ZNAM, organizojnë sot një panel diskutimi mbi dekriminalizimin e kanabisit.

Në diskutimin në panel, sipas organizatorëve, problemet ekzistuese dhe modeli për dekriminalizimin e kanabisit në Maqedoni do të debatohet me gjykatës dhe prokurorë publik.

Ngjarja mund të ndiqet përmes faqes në Facebook të shoqatës Bilka.