Gjorgjievski: Në cilin vend Kryeministri, Ministri i Brendshëm dhe Presidenti ulen në të njëjtën tryezë me kriminelët dhe bosët e drogës?

36

Oliver Spasovski përjetoi një fiasko të plotë me veprimin “Mali”, bosët e drogës i shpëtuan, por kjo është arsyeja pse ata sekuestruan deri në 100 gram kokainë. Kemi dy ditë heshtje nga Spasovski pas deklaratës së Ruskovskës se kishte një nishan në Ministrinë e Brendshme dhe se veprimi i tyre ishte shkelur. Imagjinoni një veprim që ishte organizuar për muaj, tha Orce Gjorgjievski nga VMRO-DPMNE në një konferencë për shtyp.Fotografitë janë shfaqur në rrjetet sociale dhe portalet e Internetit gjatë dy ditëve të fundit, të cilat tregojnë qartë se pikërisht Spasovski dhe zyrtarë të lartë qeveritarë janë ulur në të njëjtën tryezë me bosët e drogës që tani kanë shpëtuar. Ministrat e qeshur, kryetarët e bashkive dhe zotërit e drogës dhe kriminelët në të njëjtën tryezë. Në cilin vend kryeministri, ministri i brendshëm dhe presidenti ulen në të njëjtën tryezë me kriminelë dhe zotër të drogës? Vetëm një gjë është e qartë, qeveria është një mbështetëse e këtyre kriminelëve dhe tregtarëve të drogës në të gjithë Shkupin dhe Maqedoninë. Kjo është arsyeja pse ky veprim dështoi, sepse është e njëjta qeveri që mbron kriminelët dhe lordët e drogës në vendin tonë “- thotë Gjorgjievski.

https://info.mk/makedonija/%D1%93%D0%BE%D1%80%D1%93%D0%B8%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B2%D0%BE-%D0%BA%D0%BE%D1%98%D0%B0-%D0%B4%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%B5%D1%80%D0%BE%D1%82-%D0%BC/