Gazetari i infektuar ka pasur kontakt me familjar të prekur me Kovid-19

195

Gazetari për të cilin sot njoftuan se është infektuar me Kovid-19, kishte pasur kontakt me familjar i cili kishte qenë i prekur me Kovid-19, njoftoi drejtoresha e Inspektoratit shtetëror sanitar dhe shëndetësor, Irinka Sotirova.

“Një person i afërm është pozitiv. Gazetari ka pasur kontakt me anëtarin e familjes së tij, megjithatë se kush, ku dhe kur është vendosur në vetëizolim do të tregojmë pas anketës që po realizohet nga Qendra për shëndet publik”, tha Sotirova.