“Fusha e Selanikut do të jetë e jona”, jehonte në tribunat në Bukuresht para ndeshjes Maqedoni-Austri

49

https://skopje1.mk/archives/129998

Kombëtarja maqedonase ne paraqitjen e saj të parë historike në Kampionatin Evropian në Bukuresht, u përball me ekipin austriak. Kjo ndeshje është pritur me padurim nga i gjithë publiku maqedonas, tifozët. Shumë qytetarë të Maqedonisë do ta ndjekin ndeshjen nga tribunat.

Dhe atje, atmosfera siç dinë të krijojnë vetëm tifozët maqedonas. Në tribunat që aktualisht janë mbushur me tifozë para ndeshjes Maqedoni-Austri, “Selaniku do të jetë i joni”. Tifozët me flamuj dhe bluza të kuqe tashmë japin një atmosferë pozitive.