Fotogaleri nga protesta e sotme “Ultimatum – Jo faleminderit”

28

burimi i lajmit https://vesnik.com/node/263451

Dhe sot dhjetëra mijëra qytetarë dolën para Qeverisë për të thënë JO!

“Ultimatum – Jo faleminderit”