Filipçe: Vaksinat e para “Sinovak” kanë mbërritur, pjesa tjetër pasdite

41

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe njoftoi në profilin e tij në Facebook se aeroplani i parë me vaksina nga “Sinovak” u ul në aeroportin e Shkupit dhe sasitë e tjera pritet të mbërrijnë pasdite.

  • Aeroplani i parë nga dërgesa totale prej 500,000 doza vaksinash, të cilën e kemi blerë nga prodhuesi Sinovak, u ul këtë mëngjes në aeroportin e Shkupit. Sasitë e mbetura pritet të arrijnë në mëngjes. “Faleminderit Republikës Popullore të Kinës për përpjekjet e tyre për të marrë këtë sasi të madhe të vaksinave dhe për saktësinë në shpërndarjen e tyre,” shkroi Filipce në Facebook.
This image has an empty alt attribute; its file name is sinovak.jpg