Filipçe: Sot do të arrijnë 2.000 vaksina kineze

31

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, sot deklaroi se 2.000 vaksina kineze për ne do të mbërrijnë në aeroportin e Sofjes sot, si një donacion nga Emiratet e Bashkuara Arabe, e cila është rezultat i iniciativës së ambasadorit tonë në Abu Dhabi .

Qytetarët e të gjitha grupeve të moshës do të vaksinohen me ta. Rreth 25.000 qytetarë janë vaksinuar deri më tani, ndërsa vaksinimi në strukturat kritike do të përfundojë nesër.

Sot është radha e gazetarëve dhe punëtorëve të mediave”, tha Filipçe përpara arenës “Boris Trajkovski”, ku po kryhet imunizimi masiv.

Sot janë duke u vaksinuar gazetarët të cilët kanë aplikuar për vaksinim dhe të cilët gjenden në grupin e atyre me prioritet.