Filipçe: Kërkojmë masa për të gjithë vendin, jo vetëm për Tetovën.

59

Lajmi interaktiv

Nuk pati medium nga blloku i mediave në gjuhën maqedonase që këtyre ditëve nuk iu tur Tetovës për gjoja shtimine rasteve të pandemisë dhe rrikthim të masave shtërnguese …por të mos përmendej OHRI kjo është e paparë si informim në RMV ,do e hjekim Shkupin se na hidhërrohet Qeveria ….nëse Tetova ishte në DASMA …por dikush ose e hoqi ose e kurseu Ohrin ….njëjtë bile dyfish ngarkuar OHRI ishte edhe në DASMA POR EDHE ME TURISTË …por shyqyr që Ministrit Filipçe bëri sqarimin në Tellma se kjo do ishte njësoj zjarrëvënie për një ndarje nacionale ….NUK KISHTE NEVOJË gjithë kjo propagandë sikur e keqja vjen prej Tetove në RMV …Tetovarët thonë xhi kina pa e dijmë ama xhi do hjekim nuk e dijmë nga kjo aventurë e mediave të bllokut maqedonas sepse dikush i ka orkestruar ….

===========================

lajmi aktiv që qarkullon

https://telegrafi.com/filipce-kerkojme-masa-per-te-gjithe-vendin-jo-vetem-per-tetoven/

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe dhe Komisioni për Sëmundjet Infektive njoftuan mëngjesin e sotëm pas takimit se po propozojnë masa kufizuese në Tetovë, pra ndalimin e dasmave, festimeve dhe mbajtjes së ngjarjeve masive në ambiente të mbyllura.

Objektet hotelierike në pjesën e mbyllur të punojnë me 30 përqind të kapacitetit, ndërsa në lokale vetëm 4 persona mund të ulen në të njëjtën tavolinë.

Megjithatë, Venko Filipçe për “Telma” tha se kërkesa është që masat të zbatohen për të gjitha qytetet, dhe jo vetëm për Tetovën.

“Nuk është për Tetovën, është për të gjithë vendin. Propozimi është për kudo, jo vetëm për Tetovën”, tha Filipçe.