Filipçe: Herët është për një vendim për orën policore për në kohë të Ramazanit, muajin e agjërimit

41

Sipas Ministrit të Shëndetësisë Venko Filipce, nuk mund të thuhet se diçka ndryshon shumë nga ajo që ishte disa muaj më parë për shkak të pranisë së virusit britanik në këtë valë dhe se megjithëse tani rekomandohet një shtetrrethim, ishte akoma herët për të vendosur për oren policore ne agjërimin e Ramazanit.

Ai vuri në dukje se nuk kishte asnjë ndryshim midis asaj që ishte një trend i mëparshëm për sa i përket ashpërsisë së sëmundjes Covid-19 dhe nëse popullsia e re ishte më e prekur nga koronavirusi.

  • kemi te infektuar edhe në dekadën e katërt, por edhe nga më heret. Nuk ka ndonjë ndryshim të rëndësishëm, theksoi Filipce.