Faton Fazliu nga Ministria e Kulturës i kthen selamin Valmir Azirit / Kurgjë nuk bëre,kot krekosesh

427

Përvetësimi i meritave të tjetrit, vetëm sepse nuk ke bërë asgjë vet, kjo nuk është vetëm dobësi, por edhe ligësi.
Asaf Ademi dhe Hysni Ismaili bënë historinë e mbështetjes së kulturës shqiptare dhe vendosjen e rendin në jetën kulturore në vend, ndërsa në fund del një Valmir Aziri dhe thotë “i bëra unë”.
Kjo më ngjan me atë anekdotën kur e kanë pyetur bretkosën “sa peshon?” dhe ajo është përgjigjur “bashkë me luanin 300 kg”.