Faton Ahmeti -BDI ,zotohet për qarkore të re dhe ndërtimin të tërsishëm të bulevardit Bllagoja Toska

165

Bartëti i listës së Bashkimit Demokratik për Integrim, Faton Ahmeti sot është zotuar se ai dhe lista e drejtuaar nga ai zotohen se do të angazhohemi fuqishëm në jetësimin e projekteve si ndërtimi i tërësishëm i bulevardit Bllagoja Toska, ndërtimit të shëtitores përrreth lumit Shkumbin dhe ndërtimin e unazës qarkore nga fshati Trebosh deri në fshatin Neproshten.përcjell telegrami.mk