Faton Ahmeti takohet me veteranët e BDI-së

48

Vetëm një subjekt i cili respekton dhe njeh rrënjët e veta, mund të qëndrojë përpara stuhive më të forta, për tu bërë akoma më unik dhe i pathyeshëm. BDI sapo doli nga një proçes shumë transparent dhe demokratik të riogranizimit të brendshëm, dhe tash me forca të reja dhe një strukturë të organizuar mirë, jemi më të gatshëm se kurrë për tu përballur me betejat politike që na presin bashkë.

Si parti që rrjedh nga lavdia e luftës çlirimtare, sot e dy dekada kemi arritur me shumë punë dhe përkushtim të bëhemi udhëheqës të politikave integruese të vendit në NATO dhe Bashkimin Evropian, duke kaluar shumë lëkundje dhe sfida që deshën të na mposhtin, por përkundrazi na bënë ende më të fortë.

#BashkëPërTetovën 💙
#Rretho11 ✔️