E vërteta për furnizimet në Polici /Një frigorifer i ri në Kavadarci u dorëzua solemnisht dhe u vu në përdorim

197

Një frigorifer i ri u dorëzua dje dhe u vu në përdorim në Sindikatën e Policisë në Kavadarci, njoftoi Presidenti i Sindikatës së Policisë Maqedonase Dr. Marjan Kicev.

Fotografitë dhe njoftimi origjinal nga kjo ceremoni solemne e policisë janë botuar më poshtë.

I respektuar sot në Kavadar nga Nënkryetari i MSHP-së Zoran Krstev dhe Kryetari i Këshillit të MSHP-së Veles Trajce Cvetkov me qëllim të sigurimit të kushteve më të mira të punës për anëtarët e Unionit Policor të Maqedonisë në Organizatën Themelore të MSHP-së “Kavadarci” të Presidentit të OO Kava Zhelov iu dorëzua atij për të përdorur një frigorifer, të prokuruar nga fondet për funksionimin aktual të Këshillit në Veles. Aksioni i Sindikatës së Policisë së Maqedonisë në të gjithë vendin për të krijuar një mjedis më të sigurt pune dhe kushte të sigurta dhe të shëndetshme të punës së anëtarëve të tij vazhdon! GJITHMONË NË MBROJTJEN E ANËTARVE! Ne po i përmirësojmë kushtet e tyre të punës! – thuhet në postimin në Facebook.

Nënshkruesi i njoftimit është Presidenti i Sindikatës së Policisë së Maqedonisë, Dr. Marjan Kicev. Dhe siç mund ta shihni nga fotot, frigoriferi gjithashtu ka një frigorifer të thellë. Përdorni pajisjet me shëndet dhe jetë të gjatë shërbimi!