E thonë tetovarët-vlon : Duam ndonjë menaxher të mirë për komunën, jo hajdut si deri tani

157

Banorët e Tetovës si duket kanë ndarë mendjen për profilin që duan për kryetar të ardhshëm të Tetovës. Nëpër anketat e ndryshme të cilat realizohen, ata janë të vendosur: Për kryetar komune duan një menaxher të mirë dhe jo hajdut. Ata thonë se deri tani kanë qenë të zhgënjyer por, besojnë se kësaj radhe do ta përzgjedhin njeriun e duhur, për t’i udhëhequr ata në katër vitet e ardhshme.
“Menaxher, por të mos jetë i korruptuar”, “Mos të jese hajn por të punojë për Tetovë”, janë vetëm disa nga komentet që mund të hasen në rrjetet sociale për profilin e ardhshëm të kryetarit të komunës së Tetovës.