Duhej të ishte i pari si shembujt botrorë ,pas 85.000 qytetarëve Ministri i Shëndetsisë Filipçe vaksinua me “Sinofarm”

38

Ministria e ndihmës për shëndetin e Venco Filipçe po vuan nga vaksina në sportin e sportit “Борис Трајковски” në Shkup, kur do të vaksinojë kundër KOD-19 me vaksina nga prodhuesi kinez “Синофарм”.

-Денеска ја примив вакцината на “Синофарм”. Të gjitha këto vaksina janë të sigurta për përdorimin. Apelirami do të jetë i sigurt se vaksinat janë të sigurta, të sigurta, sepse të gjithë zhvillohen në mënyrë të sigurtë, në qoftë se nuk shfaqen efektivisht më të ulët, ka indikacione të tjera nëse kontradiksionet për grupet e moshës ose disa kategori specifikuara të klinikave që nuk duan të përdorin vaksinat e duhura të tyre. ne kemi marrë atë si dhuratë nga shkenca për të provuar prodhuesit, ndërsa Filipçen.

Vaksinat, marrjen e minierave, çfarëdo gjë që të gjithë e prisnin për një kohë të gjatë, diçka që do të thotë faktori që do të mund të llogaritet për të krijuar një popullsi akademike në botë, tani do të ballafaqohet me një sëmundje për shkak se nuk do të vaksinohet, nuk kam në dorë.

-Pandemiata nuk punon për shumë punë që nga fillimi i këtij viti, nëse do të kundërshtoheni dhe do të respektoni për të respektuar paraprakisht përdorimin e kushteve që ju do të merrni standarde universale për mbrojtjen nga zgjerimi i virusit, por tani në këtë fazë do të merrni një tjetër kërkesë për t’u kundërvënë dhe Konsideroni rreth tij për të vendosur në favor të vaksinimit, si një nga elementet e tjera të mundshme që ju mund të përdorni një fotografi gjithëpërfshirëse për panelet në vendin tonë, Potencia Filipçe.

Ai tha që sistemi për vaksinimin do të ishte i detyruar të vinte deri tani në ditën e sotme, ndërsa do të vaksinonte rreth 10 000 në tokën. Ky sistem, shfaqje, me qendra për vaksinimin masovik, më shumë sporte sportive për aplikim në sallatë “Bojris Tрајkovskit”, mirë se jeni në shtet.

  • Akcesi është i interesuar për të gjithë miqtë e tij në vakcinacija.mk me përparësi në grupin e rritur dhe paralelisht në qoftë se një pjesë tjetër do të funksionojë nëse do të kritikojë infrastrukturën e duhur, nëse do të vazhdonte edhe më parë dy javë. Si do të përdorësh vaksinat, kështu që do të ndëshkohesh për këtë dy sisteme, kur numri i duhur përdor vaksinat për kohën më të shkurtër. Në tonë vaksinat e tokës janë afër 100 000 rezultate. Skema do të ketë dhe do të thotë dinamikë të mirë për vaksinimin. Përdorimi i duhur i analizave të apelimit të gjithë dëshironin në faqen e internetit vakcinacija.mk. Për të qenë i kontrolluar nga sistemi “МојТермин” do të fitojë kategorizimin e duhur dhe në rast se do të pajtohet duke u dashuruar nëse do të bëni ose të bëni porosi ose do të dëshironi të përdorni në mënyrë të përshtatshme dhe në përputhje me vaksinimin e duhur, nëse është i përshtatshëm.

Por, nëse Qeveria do të ishte një nga institucionet që do të vaksinoheni menjëherë pas Kuvendit, si institucioni që do të përdoret për përdorimin e vendit, për të vazhduar të funksionojë sistemi dhe do të funksionojë, pasi të gjitha pajisjet do të vijojnë në 10-të deri në 14 ditë, nëse ekzistojnë në këtë gjendje.

  • Ajo është një strategji kombëtare, e cila është në gjendje të përdorë strategjitë nacionale dhe të vendosë në të gjitha tokat në botë, një sistem i duhur dhe pas tij, nëse duhet të rekomandojë, duke përdorur filipçet.