Dita e punës 1 Maji – ditë jopune për të gjithë qytetarët

211

 Dita e punës – 1 Maji (e premte) është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Republikës të Maqedonisë së Veriut, kumtoi Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Nga Ministria të gjithë qytetarëve në vend ua urojnë Ditën e punës